Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hotel Peresa
Cím: 7275 Igal, Rákóczi tér 26.Email: postmaster@peresa.t-online.hu
Web: www.hotelperesa.huTelefon: (30)280-3132, (82)372-319
Fax: (82)372-319Gps: 46.54178238 , 17.94175911

Bemutatkozás

Az ország egyik legjobb gyógyvize Somogy megyében - a Balatontól alig 40, Kaposvártól 25 kilométerre - Igalban található. A 83 Celsius fokos magas só koncentrációjú, alkáli-kloridban, hidro-karbonátban, jódban és kénben gazdag hévíz gyógyhatásainak köszönhetõen már a római korban is lakott volt a település.
A ma gyógyulást, enyhülést s felfrissülést keresõket több medencébõl álló, 55 ezer négyzetméteren, napos-védett völgyben fekvõ, gyógyfürdõkomplexum várja. Enyhet adva a mozgásszervi betegségben szenvedõknek, ízületi bántalmakkal, krónikus nõgyógyászati panaszokkal, gyomorbél-rendszer, emésztési, keringési zavarokkal bajlódóknak.
A fürdõvel szemben (150 m) várja a vendégeket a Hotel Peresa. A tájba illeszkedõ, megkapó architektúrájú, gyönyörû új szálló, tökéletes pihenést és kényelemet kínál. 19 meghitt, otthonos hangulatú fürdõszobás szobája - színes televízióval - minibar – mellette étterem, Souvenir várja a vendégeket.
A gyógyulást keresõket szakorvosi rendelés, a gyógyítást elõsegítõ legkorszerûbb berendezések szolgálják. A fürdõzés és a kezelések mellett számos regeneráló, felfrissülést, pihenést, szórakozást kínáló programból válogathatnak a vendégek. A szálloda recepcióján jegyezhetõ elõ a szaunázás, teniszezés, lovaglás, sétakocsikázás.
Mód van kerékpározásra, horgászatra. Nem szólva a számos kirándulási lehetõségrõl a hegyes-völgyes dombvidéken, a Somogyság, Zselicség néprajzi-történelmi emlékekben gazdag nevezetességeihez.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink