Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Bárány Fogadó, Agóra Étterem
Cím: 7400 Kaposvár, Városház u. 4.Email: fogadoabaranyhoz@t-online.hu
Web: www.fogadoabaranyhoz.hupont.huTelefon: (82)527-600, (06-82)510-941
Fax: (06-82)527-603Gps: 46.35549927 , 17.78896904

Bemutatkozás

A Fogadó a Bárányhoz Tanszálloda, I. osztályú Panzió Kaposvár szívében. Központi elhelyezkedésének köszönhetõen minden irányból jól megközelíthetõ. A kamerával megfigyelt föld alatti garázsában szállóvendégeink számára biztosítunk parkolóhelyet.
Akár üzleti úton van, akár átutazóban, a fogadó garantáltan jó választás. A nyugodt pihenést, gondatlan kikapcsolódást igényesen kialakított, tágas szobák biztosítják. Szobáink mindegyike zuhanyzós fürdõszobával, kábeltelevízióval, egyedi légkondicionáló berendezéssel,internet-csatlakozással, telefonnal, hajszárítóval, minibárral és más kényelmi kiegészítõkkel felszereltek.
Fogadónk vendégforgalmi területei akadálymentesítettek és mozgássérült vendégeink speciális igényeit kielégítõ szobával is rendelkezünk.
A tanszálloda a figyelmes választás miatt, teljes egészében füstmentesnek épült, de természetesen a dohányzó vendégeink számára is biztosítunk megfelelõ helyet, hogy hódolhassanak szenvedélyüknek.
A fogadó földszintjén látványkonyha és drinkbár, míg az elsõ emeleti étteremben, - különös gonddal összeállított - , gazdag étel és italválaszték várja kedves vendégeinket.
Éttermünk kialakítása lehetõvé teszi - egy gyors átrendezést követõen - kisebb vendéglátó rendezvények, fogadások, nagyobb asztaltársaságok vagy üzleti vacsorák szervezett lebonyolítását. Mindezek mellett, megfelelõ technikai felszerelést tudunk biztosítani ( úgymint: projektor, írásvetítõ, síkképernyõs házimozi rendszer, flipchart, tábla, digitális kamera, videó magnó, stb.) üzleti megbeszélések, továbbképzések, bemutatók, szemináriumok és szekció ülések színvonalas lebonyolításához is.
Ha házunk és szolgáltatásaink felkeltették érdeklõdését, kérjük látogasson el hozzánk és legyen vendégünk! Gyõzõdjön meg személyesen a fent leírtakról. Szívesen állunk rendelkezésére és körbevezetjük tanszállónkba.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink